Om oss

SHOGUN Jujitsu Sweden

Renshi Peter Höglund. 8 Dan Shogun jujitsu

SHOGUN HALMSTAD

 

Peter är förbundsinstruktör och därmed högst graderad instruktör såväl tekniskt som pedagogiskt i Shogun Halmstad. Han är därmed ansvarig för utveckling av övriga instruktörer i klubben.

Peter är ordförande i Förbundet Shogun Sverige och leder tillsammans med Renshi Niclas Frisell och Soke Benny Dahlqvist Förbundet Shogun Sverige. Peter har många år tillsammans med Soke i det militära hand-gemängsystemet som är grunden för den civila varianten av Shogun systemet.

Genom sitt stora intresse för Iaido är Peter förbundets ansikte utåt på träningar och tävlingar där han presterar på topp nivå och kan informera både nationellt och internationellt om Shogun- systemet.

 

Soke Benny Dahlqvist. 9 Dan Shogun jujitsu

Förbundet SHOGUN Sverige

 

Benny är Shogun systemets grundare, chefs-instruktör och ytterst ansvarig för teknik och pedagogisk utveckling. Till sin hjälp har han främst Renshi Peter och Niclas men även alla andra duktiga instruktörer och medlemmar i klubbarna.

Benny utvecklade det militära handgemäng systemet under sin tid som yrkesofficer. Detta låg sedan till grund för den civila varianten som fick namnet SHOGUN från den japanska historiken.

 

Renshi Niclas Frisell. 8 Dan Shogun jujitsu

SHOGUN OSKARSTRÖM/LIDHULT

 

Niclas är förbundsinstruktör och därmed högst graderad instruktör såväl tekniskt som pedagogiskt i både Shogun Oskarström och Lidhult. Han är därmed ansvarig för utveckling av övriga instruktörer i klubbarna.

Niclas är sekreterare i Förbundet Shogun Sverige och leder tillsammans med Renshi Peter Höglund och Soke Benny Dahlqvist Förbundet Shogun Sverige. Niclas har följt Soke sedan ungdomsåren och är i dag förbundets ansikte utåt genom Svenska Taijutsu Förbundet. Där träffar Niclas instruktörer och elever från både nationella och internationella klubbar och kan informera om Shogun systemet.

Niclas är utbildad i det militära handgemängsystemet som är grunden för den civila varianten av Shogun- systemet.

 

Copyright © All Rights Reserved